Servicepunt Apotheek

Wat houdt een Servicepunt in, in uw huisartsenpraktijk?

Er is een Servicepunt van Apotheek Hoefstraat gevestigd in huisartsenpraktijk Poyraz. De samenwerking met Apotheek Hoefstraat is ontstaan, omdat gebleken is dat er bij patiënten behoefte is aan een extra punt voor het afhalen van medicijnen. Met het servicepunt kunnen we in deze behoefte voorzien. Door de intensievere samenwerking tussen apotheek en huisartspraktijk kunnen we naast een betere service ook een nog hogere medicatie veiligheid bieden.

Vanzelfsprekend blijft de huisarts ook nauw samenwerken met de andere apotheken in de omgeving. Ook met die apotheken heeft de huisarts goede contacten.

Voordelen van het servicepunt in de huisartspraktijk:

·          In de praktijk is er een balie voor het servicepunt gekomen. Bij deze balie wordt u geholpen voor alle vragen over medicatie en voor herhaalrecepten. Mochten er specifieke vragen komen voor de apotheek dan wordt u daarover teruggebeld.

Voordelen van het servicepunt in de medicatieverstrekking:

-          Alle in de ochtend uitgeschreven medicatie, zowel nieuwe- als herhaalmedicatie kunt u dezelfde dag bij het Servicepunt ophalen vanaf 15.30 uur.

·          Op het spreekuur voorgeschreven medicatie kan indien nodig binnen 1 uur bij u bezorgd worden of kunt u direct ophalen bij Apotheek Hoefstraat/Binnenstad.

-          Ook recepten van het ziekenhuis of andere zorginstellingen kunnen vanaf nu bij uw huisarts worden ingeleverd. De apotheek zal er dan voor zorgen dat het dezelfde dag voor u klaar ligt of bij u bezorgd wordt.

Gemak van herhaalservice:

-       De herhaalservice herhaalt uw chronische medicatie automatisch. Via de gegevens in het apotheeksysteem wordt bepaald of uw voorraad medicatie binnenkort op is. De geneesmiddelen die binnenkort op zijn, worden door de apotheker beoordeeld en de apotheek zal hiervoor een herhaalrecept aanvragen bij uw huisarts. Na akkoord van uw huisarts, wordt het herhaalrecept afgegeven. Door deze nauwe samenwerking tussen apotheek en huisarts is een optimale bewaking op uw medicatie mogelijk. Ook hoeft u dan zelf geen recepten meer aan te vragen bij u huisarts. Het gaat hierbij om de chronische medicatie.

Gratis bezorgservice:

Wij bezorgen op werkdagen tot 19.00 uur in heel Tilburg.

Openingstijden servicepunt Poyraz van Apotheek Hoefstraat:

Het Servicepunt is geopend op werkdagen van 8.00 – 12.30 uur en van 13.30 – 17.00 uur.

Wilt u gebruik maken van het Servicepunt?

Mocht u meer informatie willen kan u bij de doktersassistente op de praktijk een informatie envelop ophalen of laten opsturen. En te allen tijde kunt u contact opnemen met Apotheek Hoefstraat 013-5499200. Wilt u zich aanmelden dan kan dit bij de doktersassistente op het Servicepunt of door contact op te nemen met Apotheek Hoefstraat 013-5499200.